Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Bliwa livförsäkring söker studenter för extrajobb till Kundservice

Vill du vara med på vår utvecklingsresa där vi ska ta större plats på marknaden, hjälpa våra kunder att ha rätt försäkringsskydd och se till att vi blir bäst på att försäkra människor? Då kan detta vara extrajobbet för dig!  Nyfiken på hur det är att arbeta på Bliwa Livförsäkring? Lyssna på vår företagspodd här.


Vad vi vill att du bidrar med 
På Bliwa har vi idag en studentpool dit vi nu söker studenter. Vi söker dig som har känsla för service och ett högt engagemang för att ta hand om varje kund som du är i kontakt med.  


Vad du kan förvänta dig 
Att vara med i studentpoolen innebär att du jobbar en dag i veckan året om och mer än så under våra semesterperioder framför allt kring julhelgerna och sommaren. Du arbetar på vår Kundservice där vi har kontakt med våra kunder via telefon och mejl. Du får en gedigen utbildning med bra stöd från dina erfarna kollegor och vår ambition är att ge varje kund 100% engagemang och hjälpa kunden att vara rätt försäkrad. 


Enheten du kommer bli en del av 
 
Du och dina kollegor på kundservice fungerar som första, och i många fall enda, kontakten med Bliwa för många av våra individkunder. Det är därför oerhört viktigt att du drivs av att leverera förstklassig service. Du har kontakt med våra kunder via telefon och mejl och du hjälper till med frågor kring produkter och avtal. I vår grupp är vi ca 15 anställda tillsammans med studentpoolen som består av sex studenter. Vi har öppet vardagar mellan klockan 08.00-17.00 och våra lokaler ligger på Fleminggatan på Kungsholmen, nära centralstationen i Stockholm. Vi ser gärna att du kan komma in och jobba fysiskt större delen av tiden, men erbjuder samtidigt flexibilitet med möjlighet att arbeta hemifrån när det fungerar för verksamheten och för dig.


Det här behöver du ha med dig
 
Vi söker dig som idag studerar på högskola/universitet och som relativt nyligen har påbörjat din utbildning. Det är inget krav men meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceyrken eller försäljning. Som person är du engagerad och ansvarstagande och har ett intresse för försäkringar generellt men människor i synnerhet. Du samarbetar bra med andra människor och trivs med att ha många kontaktytor.


Så söker du jobbet
 
Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och motivationsbrev så snart som möjligt.  Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-Generalist Andrea Holmlind på andrea.holmlind@bliwa.se. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Suzanne Burdén på suzanne.burden@bliwa.se    

Välkommen!

Ansök senast 2023-03-26
Kundservice
Stockholm

Bliwa livförsäkring söker lösningsarkitekt

Vill du vara med på vår utvecklingsresa där vi ska ta större plats på marknaden, hjälpa våra kunder att ha rätt försäkringsskydd och se till att vi blir bäst på att försäkra människor?  Lockas du av att arbeta på en mindre IT-enhet där "alla känner alla" och hela företaget ryms på ett och samma kontor? Då kan detta vara jobbet för dig!  Nyfiken på hur det är att arbeta hos oss på Bliwa Livförsäkring? Lyssna på vår företagspodd här.  
 
 
Vad vi vill att du bidrar med 
Vi söker dig som redan jobbar som lösningsarkitekt, eller som jobbat som systemarkitekt några år och vill ta ett större ansvar för helheten, och vill jobba på ett företag där IT står högt i fokus.  

Du gillar att jobba i team, har erfarenhet av agilt arbetssätt och är trygg i din roll som arkitekt. Förutom gedigna kunskaper om system och teknik, har du goda ledaregenskaper och god kommunikativ förmåga som gör att du är både bra på att förklara och att få med dig folk. Du rör dig enkelt mellan en mer övergripande och detaljerad nivå och du gillar att skapa långsiktigt hållbara lösningar.   

Du delar gärna med dig av dina erfarenheter för att teamet ska lyckas. I rollen som lösningsarkitekt på Bliwa kommer du jobba i samtliga fyra utvecklingsteam med att ta fram lösningar i tidiga faser och därefter agera bollplank i teamen under utvecklingsfasen. Du kommer jobba nära vår chefsarkitekt och teamens systemarkitekter.  

Vi står inför en spännande tillväxtresa och en stor transformation av vårt systemlandskap och du kommer vara en viktig del i denna förflyttning.  

 
Enheten du kommer bli en del av    
Som anställd på Bliwa blir du del av en IT-avdelning på ca 35 personer med härlig stämning. Kulturen präglas av lagarbete, prestigelöshet och agilt arbetssätt och vi söker dig som trivs och växer bäst i team! Bliwa sitter i fräscha lokaler på Kungsholmen där vi gärna träffas för att lösa utmaningar tillsammans, för vi tror på värdet av att ses och erbjuder samtidigt möjlighet till ett flexibelt arbetsliv. 
 
 
Det här behöver du ha med dig   
Vi ser att du i grunden har en bakgrund som utvecklare och även några års erfarenhet i en arkitektroll och är redo att ta ett stort ansvar för helheten. Det är meriterande om du varit med och genomfört stora systemskiften och har erfarenhet av att implementera inköpta system i kombination med egenutvecklade. Vi har påbörjat och kommit en bit på väg i vår förflyttning mot en modern arkitektur, så vi ser gärna att du har erfarenhet av både moln- och on prem- arkitektur. Vår teknikbas är till största del Microsoft-baserad, så erfarenhet och kompetens av deras miljöer och plattformar är ett krav.  

Har du erfarenhet inom bank eller försäkring? Perfekt - det är något som vi ser som ett stort plus!  

Erfarenheter:  

  • Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, data eller programmering  
  • Arkitekturarbete    
  • Microsoft-miljöer   
  • API-driven utveckling 
  • Informationsmodellering  
  • Mycket goda kunskaper i svenska  

 
Så söker du jobbet   
Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig!  

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och motivationsbrev snarast möjligt, sista ansökningsdag är den 31/3. 
   
Vid frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-Generalist Andrea Holmlind på andrea.holmlind@bliwa.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Tf IT-Chef Lotta Gren lotta.gren@bliwa.se    

Ansök senast 2023-03-31
IT
Stockholm

Hittar du inte det du söker?

Du kan alltid göra en spontanansökan!