Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Bliwa Livförsäkring söker Kundservicemedarbetare på tidsbegränsad anställning

Om tjänsten 

Som kundservicemedarbetare har du en av de viktigaste uppgifterna på Bliwa: direktkontakt med Bliwas kunder och försäkringstagare via telefon, e-post och brev. Du ansvar för att besvara inkommande frågor kring produkter och avtal. Vidare hjälper du till att vägleda kunden rätt på mina sidor och kundwebbar. Du sköter tillhörande administrativt arbete och skickar ut blanketter vid behov.  

Du kommer att tillhöra gruppen Kundservice som består av ca 20 personer. Kundservice ingår tillsammans med Skador och Vårdplanering/Riskbedömning under Enheten Försäljning Individ. 

På Bliwa är det viktigt att både våra kunder och försäkringstagare alltid får ett korrekt och trevligt bemötande och god service i våra kontakter. För att du ska trivas i rollen ser vi därför att du är serviceinriktad och tycker om att hjälpa andra i ditt arbete. Du är självgående och har lätt för att driva ditt arbete framåt och gör det med hög kvalité. Du tar ansvar för att utveckla och bibehålla en god kompetens kring Bliwas produkter och affär.  

Det är viktigt för Bliwa att du, tillsammans med gruppen, arbetar mot att öka kundnöjdheten och servicegraden så att vi tillsammans når våra övergripande mål. För att lyckas i rollen är du målinriktad och motiveras av att prestera högt. Du är van att arbeta i team och har god social och kommunikativ förmåga.  

 

Om dig 

 • Har tidigare arbetat inom kundservice 
 • Är prestigelös, glad och har en positiv inställning 
 • Har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska 
 • Är serviceinriktad och initiativrik 
 • Är öppen, nyfiken och lyhörd för både kunder och kollegor 
 • Trivs med struktur och noggrannhet i ditt arbete  
 • Har som lägst gymnasieutbildning 

 Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av personriskförsäkringar. 

 

Tjänstens omfattning & ansökan 

Bliwas Kundservice är öppen mellan 08.00-17.00 och arbetstiderna varierar därefter. Du rapporterar till Chef Kundservice. Tjänsten är på heltid. 

Tjänsten är tidsbegränsad till och med 2021-03-01. Tillträde omgående. 

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! 

Vid frågor kontakta HR-Generalist mimmi.malmaci(at)bliwa.se  

Ansök senast 2020-11-09
Kundservice
Stockholm

Bliwa Livförsäkring söker Redovisningsekonom

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för redovisning och har minst 3 års erfarenhet av att arbeta brett inom redovisningsområdet. Rollen innefattar arbete med löpande redovisning, skatter, bokslut och årsredovisning. Du kommer arbeta nära övriga inom redovisning, controllers samt aktuarier för att driva de finansiella processerna framåt och stötta verksamheten. Vidare kommer du vara med att utveckla och effektivera processer och rutiner. 

 

Du kommer att tillhöra enheten Finans som i dagsläget består av 7 personer och du kommer att rapportera till CFO. Tjänsten är centralt placerad på Fleminggatan i Stockholm.   

Dina arbetsuppgifter 

Arbetet  innebär huvudsakligen att arbeta med löpande redovisning, skatter, betalningsflöden, avstämningar, kvartals- och årsbokslut. 

I rollen ingår även att delta i arbetet med årsredovisning och delårsrapport samt myndighetsrapportering. Du kommer att vara delaktig i utveckling av enhetens rutiner och processer, implementering av nya regelverk samt vara bollplank och backup till övriga inom Bliwa kring såväl löpande redovisning som bokslutsfrågor. 

Du arbetar självständigt, men också i hög grad i nära samarbete med övriga redovisningsekonomer samt övriga delar av verksamheten så som financial controller, aktuarieenheten, kundservice och affärs- och kundstöd.  

Din profil 

 • Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande 
 • Minst 3 års erfarenhet av arbete som Redovisningsekonom där du arbetat brett med redovisning, bokslut och årsredovisning  
 • Du har goda kunskaper i Excel och Word 
 • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.  
 • Det är en fördel om du har arbetat i Visma Control.  
 • Tidigare erfarenhet från redovisning i försäkringsbolag är meriterande. 

Du som person 

Som person är du noggrann, driven och har hög integritet i kombination med en god samarbetsförmåga och serviceanda. Du har en hög energinivå och en öppenhet för förändring, en god förmåga att prioritera och har hela tiden affären i fokus.  

Du är analytisk och strukturerad samt van vid att axla stort ansvar och att arbeta självständigt. Du sporras av högt satta mål, är lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet. En god kommunikationsförmåga värderas högt. 

Ansökan  

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.  

I denna rekrytering har Bliwa Livförsäkring valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908. 

Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR

Ansök senast 2020-11-22
Finans
Stockholm

Bliwa Livförsäkring söker affärsnära Finansiell Controller

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta i en bred och spännande roll där du kommer att få användning av din analytiska förmåga och ditt intresse för affären. Du kommer arbeta nära redovisning, ekonomi, övriga controllers samt aktuarier för att driva de finansiella processerna framåt och stötta verksamheten. Vidare kommer du att driva och medverka i diverse projekt för att utveckla och effektivera processer och rutiner. 

Du kommer att tillhöra enheten Finans som i dagsläget består av 7 personer och du kommer att rapportera till CFO. Tjänsten är centralt placerad på vårt trivsamma kontor på Fleminggatan i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter  

Du kommer att kunna påverka innehållet i rollen, men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:   

 • Ansvarig för att upprätta kvartalsvisa resultatanalyser 
 • Driva resultatuppföljningsmöten med Business Control, aktuarier, redovisning och underwriters 
 • Ansvarig för processen kring kontroll och uppföljning av intäkter och kostnader  
 • Ansvarig för budget- och prognosprocessen 
 • Delaktig i sammanställning av material inför styrelsemöten
 • Delaktig i uppföljning och analys i bokslutsarbetet 
 • Ansvarig för löpande och diverse ad-hoc analyser för att stötta verksamheten, enheten och ledningen. 
 • Kontaktperson till verksamheten inom dina ansvarsområden 

Din profil  

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Därefter har du minst 5 års erfarenhet från en roll som Financial Controller eller som Business Controller. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av redovisning, finansiell analys och kontroll. Du är en van Excel användare och är van att hantera större datamängder. Du har erfarenhet och vilja att arbeta nära affären där du kan skapa ett tydligt värde för verksamheten. Vidare är du van att leda andra och har med fördel ett intresse för effektiviseringsarbete. Erfarenhet från finansiella bolag, särskilt försäkringsbolag är meriterande.     

Du som person  

Som person är du en nyfiken, driven och affärsinriktad. Du är lösnings- och målorienterad och van att driva ditt arbete framåt. Du ser vad som behöver göras och kommer gärna med förslag till förbättringar. Det är även viktigt du är en flexibel person som är bra på att skapa struktur i en förändring miljö.  

Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med kollegor inom såväl enheten som andra berörda enheter inom Bliwa. Det gäller att du är lyhörd för organisationens behov likväl har förmågan att kunna kommunicera på ett rakt och tydligt sätt inom ditt område. 

Ansökan  

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.  

I denna rekrytering har Bliwa Livförsäkring valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908. 

Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR

Ansök senast 2020-11-22
Finans
Stockholm

Hittar du inte det du söker?

Du kan alltid göra en spontanansökan!