Lediga tjänster

Nedan hittar du alla våra lediga tjänster just nu. Om du hittar något som passar, skicka in en ansökan idag!

Bliwa Livförsäkring söker testare

Arbetet på IT

Vi söker dig som i dag jobbar som testare på IT och vill ta nästa steg i karriären på ett företag där IT står i fokus. I rollen som Testare IT på Bliwa kommer du ansvara för att planera och genomföra systemtester för IT-lösningar utifrån verksamhetens behov. Du får vara del av en spännande tillväxtresa där såväl kundcentrering och digitalisering för nya marknadsplatser står i fokus som att bygga rätt teknisk lösning via företagets integrationsplattform.

Som Testare på Bliwa blir du en del av IT-enheten på 50 personer med härlig stämning. Kulturen präglas av lagarbete och prestigelöshet och vi söker en person som trivs och växer bäst i team! Pingisturnering är även något som brukar stå högt på agendan. Kontoret är beläget i nya lokaler på Kungsholmen, en kort promenad från cityterminalen. 

Läs mer om utvecklingen på IT i artikeln här: https://www.bliwa.se/fullfart/

 

Om rollen

I rollen som Testare IT kommer du bli en del av ett SCRUM-team som hanterar Bliwas plattform för integrationer. Detta team ansvarar för att interna och externa integrationer byggs enligt beslutade principer.
Teamet är en naturlig del i det flöde från att en försäkring tecknas via webbplatsen, dess hantering av uppgifter i försäkringssystemet till att korrekt skadereglering sker.

Vi är i uppbyggnadsfas av automatiska tester för våra tjänster på integrationsplattformen. Dessutom pågår arbete att se hur vi kan automatisera tester för att effektivisera återkommande regressionstester.

Din viktigaste uppgift är att systemtesta integrationsflödet. I teamets uppgifter ingår också att stötta närliggande team som konsumerar de tjänster som integrationsplattformen tillhandahåller.

På Bliwa finns ett nätverk för alla testare där man hjälps åt och kan diskutera best practice kring testarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Samarbete och kommunikation med det egna teamet och andra team kring utvecklad funktionalitet som skall systemtestas

- Planera, förbereda och genomföra systemtest

- Bidra till dokumentation och mallar kring testhantering

- Bygga automatiserade systemtester

 

Om dig

För att passa i denna roll ser vi gärna att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att nätverka inom organisationen för att förstå verksamheten. Du har god kunskap om systemtest, acceptanstest, regressionstester och att självständigt driva, samordna och ansvara för att systemtest genomförs på ett strukturerat sätt för att kvalitetssäkra systemen.

 

Har du erfarenhet inom bank eller försäkring? Perfekt - det något som vi ser som ett stort plus för denna roll!

Erfarenhet – krav

- Arbetar som testare IT eller har motsvarande roll idag

- Eftergymnasial utbildning inom IT, systemvetenskap eller motsvarande teoretiska kunskaper

- Mycket goda kunskaper i svenska

 

Erfarenhet – meriterande

- Erfarenhet från försäkring / finans / bank

- Arbetat i TFS eller likvärdigt verktyg för backlog

- Verktyg för arbete med automatisering av testfall (Postman, Selenium, Appium etc.) samt utvecklingskod kopplat till detta.

- Agila arbetsmetoder

- Plattformen Azure

 

Välkommen med din ansökan

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Du kommer att rapportera till Utvecklingschefen på IT, Ylva Wiktorin. Sista ansökningsdag är 11 april 2021.

Skicka gärna in din ansökan omgående då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HR-Generalist Mimmi Malmaci på mimmi.malmaci@bliwa.se.

Ansök senast 2021-04-11
IT
Stockholm

Bliwa Livförsäkring söker jurist

Om rollen

Vill du jobba inom vår avdelning för Juridik & Governance, och stötta hela bolaget så att det blir lätt att göra rätt?  

Vi behöver förstärkning inom ett brett område, från enklare juridiska uppgifter till kvalificerad administration. Är du jurist med intresse för försäkringsbranschen, företagsstyrning och ledningsstöd kan du vara den vi söker. Eller så är du nyexaminerad, vill byta inriktning eller har jobbat ett tag med liknande arbetsuppgifter. Sök rollen redan idag, då vi jobbar med ett löpande urval.

Rollen består av två delar, ledningsstöd och juridiska uppgifter. Tyngdpunkten kommer att vara inom ledningsstöd, där VD och chefsjurist behöver hjälp med att förbereda, koordinera och administrera styrelse – och ledningsarbete. Du kommer vidare att arbeta med att bolaget har ordning och reda på sin bolagsformalia. I rollen ingår också ett operativt ansvar för bolagets avtalshantering. I den del som avser juridiska uppgifter kommer du att arbeta med på bolaget förekommande juridiska frågor, såsom försäkringsavtalsrätt, konsumenträtt och bolagsrätt.

Rollen är placerad inom avdelningen Juridik & Governance och du kommer att arbeta tillsammans med bolagets övriga jurister, men även nära VD och ledningsgruppen.  

 

Om dig
Vi söker dig med:

  • juridisk examen eller annan utbildning/akademisk examen som bedöms som likvärdig,
  • mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska, och
  • goda kunskaper i Office-paketet.

För tjänsten är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning, VD- eller ledningsstöd eller har arbetat som paralegal eller beredningsjurist. Vi ser positivt på kunskaper inom företagsstyrning, försäkringsrätt, GDPR och tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen. Om du har gillar att göra snygga presentationer och har ett kommunikativt intresse är det ett plus.

Den person vi söker ska vara villig att jobba brett, främst med kvalificerad administration och -även med försäkrings- och bolagsjuridik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att för att trivas i rollen är det viktigt att du är driven, noggrann, strukturerad och serviceinriktad.
Du är flexibel i ditt sätt att arbeta vilket gör att du klarar av och tycker om att arbeta med flera olika arbetsuppgifter samtidigt.

 

Välkommen med din ansökan

Tjänsten är på heltid tillsvidare.
Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har några frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Petersson-Bergsten på asa.petersson-bergsten@bliwa.se. Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-generalist Mimmi Malmaci på mimmi.malmaci@bliwa.se.

 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 16 april 2021.

Ansök senast 2021-04-16
Juridik & Governance
Stockholm

Hittar du inte det du söker?

Du kan alltid göra en spontanansökan!