Lyssna på vad dina framtida kollegor tycker om Bliwa som arbetsgivare

Joakim Sahlberg är kundservicemedarbetaren som nu blivit skadereglerare

Mimmi Weckner jobbar som HR-generalist

Thomas Palmqvist är chef för enheten Hälsa

Emelie Pettersson är Finansiell Controller

Möt flera av dina framtida kollegor!

Jenny Schwarz

Teamledare/scrummaster , IT

Jag jobbar i webbteamet som teamledare/scrummaster sedan drygt ett år tillbaka. Det innebär att jag stöttar teamet som bygger Bliwas digitala tjänster för kunderna.

På Bliwa pågår väldigt mycket utveckling vilket gör att jag får möjlighet att verka i områden som ligger utanför mina primära arbetsuppgifter. Det hjälper mig att utvecklas. Här finns en öppen atmosfär och närhet till andra avdelningar både mentalt och fysiskt, vilket ger mig kollegor som jag både vill jobba och luncha med.

Adnan Shala

Affärs- och kundstöd , Försäkringsverksamheten

Jag har jobbat på Bliwa i snart två år. Sedan ett halvår tillbaka inom affärs- och kundstöd. Det innebär att jag främst arbetar mot företag, organisationer och samarbetspartners i olika kanaler. Men även med support mot Bliwas kundtjänst. Rollen innebär mycket samarbete inom gruppen men även internt inom hela Bliwa. Det ger mig en bra överblick över hela verksamheten, och möjlighet att påverka det dagliga arbetet med mina idéer och tankar.

Själva syftet med försäkringar är att vi gör människor trygga varje dag. Jag känner ett värde av det jag gör och det får mig att tycka om mitt jobb väldigt mycket. Samtidigt har jag väldigt roligt på jobbet med härliga kollegor runt omkring.

Karin Westman

Affärsspecialist , Affärsverksamheten

Jag har jobbat på Bliwa sedan bolaget startade 2003. Jag har haft många olika roller, men är nu affärsspecialist. Jag tycker att försäkring är väldigt roligt. Det kanske kan verka konstigt, men jag kände redan som 18-åring att här finns det hur mycket som helst att lära sig, det händer saker hela tiden. Dessutom har försäkring en viktig funktion i samhället vilket ger jobbet en extra krydda. Bliwa ägs av försäkringstagarna, det finns inga aktieägare som vill ha utdelning. Istället jobbar vi för att människor ska känna sig trygga, att försäkring inte ska vara så krångligt och att människor ska vara rätt försäkrade. Det känns bra.

På Bliwa är olika åsikter och idéer alltid är välkomna. Jag känner mig trygg med att mina chefer lyssnar på mig, litar på mig och vill mig väl. Det gör mig modig. Jag gör fel, det gör vi alla, men här är det är ok, bara man gör det bästa av det. Allra viktigast för mig är mina fantastiska kollegor. Vi har kul, skrattar mycket och har högt i tak. Jag är så glad över den stämning som finns hos oss. Jag vet att om jag behöver stöd och hjälp så finns de där. De bryr sig och tillsammans har vi ett driv för Bliwas utveckling.

Vill du också jobba på Bliwa?